Partybus at Decibel Outdoor
 

Veelgestelde vragen
Ik wil enkel mee heen of terug, kan dat?

Ja. Het is altijd mogelijk om enkel mee heen of terug te gaan. Je moet dit dan bij de opmerkingen bij het boeken erbij zetten.

Wat je dan moet betalen is enigszins afhankelijk van de situatie. Als het minimum aantal reizigers zonder reizigers die alleen met een enkele reis meegaan niet gehaald wordt, betaal je voor een enkele reis hetzelfde als de retourprijs. Wordt het minimum zonder de boekers van een enkeltje wel gehaald, dan betaal je bij busreizen zonder entree normaliter ongeveer 70% van de kosten van de retourprijs. Bij busreizen inclusief entree is het bedrag dat je moet betalen afhankelijk van of je wel of geen entree via ons gebruikt en is het percentage wat je moet betalen ook iets anders. Wil je dan vooraf weten wat de kosten voor een enkele reis zijn, stuur dan een mailtje naar info@uitgaansbus.nl

Bovenstaand geldt enkel als je dit van tevoren bij het boeken kenbaar maakt. Als je op de heenreis bij vertrek gewoon hebt betaald voor de gehele busreis en je gaat uiteindelijk om welke reden dan ook niet met de bus mee terug, zal er geen restitutie plaatsvinden.