Partybus at Decibel Outdoor
 

Bestemming aanvragen

De bestemmingen waar de Uitgaansbus heen rijdt worden standaard gekozen door de Uitgaansbus, maar uiteraard is de Uitgaansbus niet op de hoogte van alle evenementen die georganiseerd worden, en helaas kunnen wij ook niet feilloos aanvoelen wanneer groepen naar een bepaalde bestemming willen.

Om deze reden stelt de Uitgaansbus feedback vanuit de doelgroep zeer op prijs. Wanneer iemand met een grotere groep (minimaal 10 tot 15 personen) naar een publieke bestemming of evenement wil, kunnen ze dat doorgeven bij de Uitgaansbus. In overleg met de aanvrager zal dan een datum en tijdstip afgesproken worden wanneer de rit zal plaatsvinden, waarna de busrit in de agenda op de website van de Uitgaansbus wordt opgenomen en iedereen deze publiekelijk kan boeken.

Wil jij een busreis naar een publieke bestemming, zoals een feest, evenement, pretpark of discotheek, aanvragen, vul dan onderstaand formulier in.

Bestemming / Busrit Aanvragen

Als je een groep hebt van minimaal 10 tot 15 personen die een publieke bestemming willen bezoeken, kan je bij ons een rit aanvragen. Hiervoor moet je onderstaand formulier even invullen.

Indien je een bus wilt afhuren om met een besloten groep een bestemming te bezoeken, dus geen publieke Uitgaansbus rit, klik dan hier voor een offerte aanvraag.

Let op: Dit formulier is GEEN boekingsformulier. Klik hier om te leren hoe je kan boeken.

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Aantal personen:
Bestemming en termijn: *


* Geef een zo goed mogelijke beschrijving van welke lokatie u wilt bezoeken en welke data uw voorkeur hebben.
evenementen festivalbus festivalbussen eventbus evenementenbus evenementenbussern partybussen vipnight bus met chauffeur carnaval vastelaovend kermis