Partybus at Decibel Outdoor
 

Veelgestelde vragen
Doet de Uitgaansbus altijd alle vermelde haltes aan?

Nee. Op de website genoemde haltes worden alleen aangedaan als er voldoende aanmeldingen voor zijn, en mits dit route-technisch mogelijk is. Voor haltes die ver van de busstalling (Venlo of Beneden-Leeuwen) afliggen en niet op de route naar de bestemming liggen, geldt een minimum aantal reizigers alvorens bij een halte gestopt zal worden. Het moet voor de Uitgaansbus wel financieel haalbaar zijn om voor het aangemelde aantal reizigers om te rijden om deze op te halen. Daarnaast kan een bus niet op 2 plaatsen tegelijk zijn. Als dan een bepaalde route gereden wordt, vallen haltes op een alternatieve route af.

Bijvoorbeeld als de bus onderweg naar Time Out in Reuver moet zijn, kan deze niet Helden of Kessel aandoen, hier zit tenslotte de Maas tussen. Hetzelfde met bijvoorbeeld Ysselsteyn en Boxmeer, die allebei op een compleet verschillende route naar de Time Out liggen. En als er slechts 3 personen vanuit Reuver meewillen en er geen andere haltes in de buurt aangedaan moeten worden, zal de bus niet in Reuver komen omdat het met een bus helemaal omrijden naar Reuver beduidend meer kost aan chauffeursuren en diesel dan de reizigers voor de reis zullen betalen.

Indien haltes afvallen zal dit tijdig per email of sms (afhankelijk van hoever van tevoren dit bekend is) aan de boeker(s) worden doorgegeven. Als er alternatieve opstapplaatsen zijn, kan de boeker zelf bepalen of hij hier gebruik van wil maken of besluiten om de busreis niet meer mee te gaan. Er zullen dan uiteraard geen no-show facturen aan deze boekers worden gestuurd als men besluit dan niet mee te gaan.