Partybus at Decibel Outdoor
 

Veelgestelde vragen
Boeker Gratis Actie

Boeker Gratis symbool
Voor busreizen naar evenementen, concerten en sportreizen heeft de Uitgaansbus een speciale actie: Boekers van groepen van 20 personen of meer mogen geheel GRATIS mee!

Met deze actie loont het zich dus nog meer voor boekers om grotere groepen vrienden te charteren om samen naar evenementen te reizen. Behalve dat het natuurlijk hartstikke gezellig is om met zijn allen samen in een bus te reizen, word je (als je groep groot genoeg is) voor het regelen van de reis beloond met een gratis busreis voor jezelf! Je hoeft geen speciale dingen te doen om aan deze actie deel te nemen, deelname gaat bij de busritten waar dit van toepassing is automatisch zodra je groep groot genoeg is.

De voorwaarden zijn eenvoudig: de busreis moet ervoor in aanmerking komen (dit is bij de busrit duidelijk herkenbaar aan het symbool dat hierboven staat), het moet één grote boeking zijn (dus niet meerdere losse boekingen van verschillende personen die wel weer bij elkaar horen) en er moeten bij vertrek daadwerkelijk minimaal 20 personen (inclusief boeker) meegaan. De reizigers mogen verspeid zijn over meerdere haltes. Als er sprake is van een arrangement inclusief entree, beperkt deze actie zich enkel tot de busreis, dus voor de entree moet dan wel nog betaald worden.

Gaat het charteren van reizigers voor de bus helemaal goed, dan mag voor iedere 15 (!!) extra reizigers nog één persoon GRATIS mee! Dus treed op als promotor, boek voor je vriendengroep en ga zelf gratis mee!

Let op: deze actie geldt enkel voor evenementen en concerten, en dus NIET op discotheek busritten.