Partybus at Decibel Outdoor
 

Veelgestelde vragen
Hoe weet ik of een busrit doorgaat?

Onze publieke busritten gaan alleen door als er voldoende aanmeldingen zijn om een bus te laten rijden, zijn er te weinig aanmeldingen dat wordt de busreis afgelast.

Bij al onze publieke busreizen staat op de website vermeld wat het minimum aantal reizigers is om een busreis door te laten gaan. Hier staat tevens hoeveel personen er al geboekt hebben, en als het minimum aantal reizigers gehaald is, staat dit tevens erbij vermeld.

Daarnaast kan je aan de kleur van het bus-icoon (wat bij de busrit staat) zien of de reis doorgaat. Dit busje staat zowel op de voorpagina, bij je boekingsoverzicht maar ook bij de uitgebreide ritinformatie.

  • Is het chauffeursraam groen (zoals hier: ), dan gaat de busreis door.

  • Is het chauffeursraam geel ( of ), dan is het minimum reizigers aantal op dat moment nog niet gehaald. Maar de aanmeldingen van deze busreis zijn nog open dus er kunnen zich nog mensen aanmelden waardoor de busreis gewoon doorgaat. Hou in dit geval de status op de website goed in de gaten!

  • Is het chauffeursraam rood (), dan gaat de busreis definitief niet door.

Men kan zich tot 2 uur voor vertrek bij de eerste opstapplaats via onze website aanmelden, hou dus zelf op onze website in de gaten of het minimum reizigers aantal gehaald is of niet. Zijn de aanmeldingen gesloten en is het minimum aantal niet gehaald, dan gaat de busreis helaas niet door.