Partybus at Decibel Outdoor
 

Veelgestelde vragen
De busreis gaat niet door maar boeken was nog niet gesloten. Hoe kan dit?

Boeken via de website kan standaard tot 2 uur voor de aanvang van de busreis. Echter wil dat niet zeggen dat wij tot dit laatste moment blijven afwachten of een busreis toch nog zijn minimum aantal reizigers gaat halen.

Wanneer een busreis zijn minimum aantal reizigers niet heeft gehaald, gaat deze niet door. Op een gegeven moment moeten wij besluiten of een busreis wel of niet door kan gaan. De Uitgaansbus moet natuurlijk ook nog een bus, chauffeur en de overige organisatie achter een busreis regelen. Willen wij dit alles nog op tijd geregeld krijgen, moeten wij dit geruime tijd voorafgaand aan de busrit al klaar hebben. Daarbij zijn chauffeurs ook mensen en zij willen ook graag weten waar ze aan toe zijn: moeten ze rijden of kunnen ze iets anders gaan doen? Ook de mensen die wel al geboekt hebben, moeten tijdig weten dat de bus wel of juist niet doorgaat. En daarnaast kan het ook zo zijn dat we meerdere (mogelijke) busreizen op de planning hebben staan, maar dat er slechts één chauffeur of één bus beschikbaar is: de busreis die als eerste het minimum haalt gaat dan door en de andere niet.

Om al deze redenen besluit de Uitgaansbus al ruim voordat de boekingen (zouden) sluiten over het wel of niet doorgaan van een busrit. Het komt dan wel eens voor dat er -nadat wij de busreis al afgelast hebben- zich toch nog mensen (telefonisch) willen aanmelden waardoor het minimum wel gehaald zou worden. Helaas kunnen wij in dat geval niets meer voor die mensen (en de eerdere boekers) betekenen.

Wil je dit voorkomen, dan is er maar één ding dat je kunt doen: MELD JE TIJDIG AAN (liefst minimaal een dag van tevoren)!