Partybus at Decibel Outdoor
 

Wagenpark

Het wagenpark van de Uitgaansbus bestaat onder meer uit de volgende bussen:

Den Oudsten B89 Alliance Partybus

Capaciteit: 43 Zitplaatsen + 35 staanplaatsen

Onze partybus is de feestbus bij uitstek. De bus is voorzien van maar liefst 9 tafels waar je met zijn 4en bijeen zit, en zit vol feestverlichting en LED discolampen. Daarnaast zorgt de superzware DLS audioinstallatie met 2 subwoofers voor een kwalitatief perfect en hard geluid, zodat het feest al in de bus volop losbarst. Verder is de bus voorzien van een rookmachine, waardoor de eveneens in de bus aanwezige 3-kleuren lasers volop tot zijn recht komen. Een ijskast met lekkere gekoelde dranken mag natuurlijk ook niet ontbreken. The party is on the road!

Berkhof 2000NLG Harmonica Partybus

Capaciteit: 69 Zitplaatsen + 58 staanplaatsen

De Partybus XXL: Dat is wat onze 18 meter gelede discobus is. De bus is voorzien van maar liefst 11 tafels en zit vol feestverlichting en discolampen, die vooral in het donker begeleid door de rookmachine een phenomenale indruk creŽren. Daarnaast zorgt de professionele DLS audioinstallatie die niet alleen super hard kan maar ook zuiver klinkt ervoor dat het feest al in de bus volop losbarst. Een ijskast met lekkere gekoelde dranken mag natuurlijk ook niet ontbreken. The party is on the road!

Den Oudsten B95 Alliance Partybus

Capaciteit: 43 Zitplaatsen + 34 staanplaatsen

Onze partybus is de feestbus bij uitstek. De bus is voorzien van maar liefst 9 tafels waar je met zijn 4-en bijeen zit, en zit vol feestverlichting en LED discolampen. Daarnaast zorgt de superzware DLS audioinstallatie met 2 subwoofers voor een kwalitatief perfect en hard geluid, zodat het feest al in de bus volop losbarst. Verder is de bus voorzien van een rookmachine, waardoor de eveneens in de bus aanwezige 3-kleuren lasers volop tot zijn recht komen. Een ijskast met lekkere gekoelde dranken mag natuurlijk ook niet ontbreken. The party is on the road!

Berkhof 2000NLG Harmonica Partybus

Capaciteit: 67 Zitplaatsen + 58 staanplaatsen

De Partybus XXL: Dat is wat onze 18 meter gelede discobus is. De bus is voorzien van maar liefst 14 tafels en zit vol feestverlichting en discolampen, die vooral in het donker begeleid door de rookmachine een phenomenale indruk creŽren. Daarnaast zorgt de professionele DLS audioinstallatie die niet alleen super hard kan maar ook zuiver klinkt ervoor dat het feest al in de bus volop losbarst. Een ijskast met lekkere gekoelde dranken mag natuurlijk ook niet ontbreken. Meer foto's van deze wagen staan op The party is on the road!

Van Hool TD927 Astromega Dubbeldekker Touringcar

Capaciteit: 89 Zitplaatsen

Het paradepaardje van onze busvloot is deze Van Hool Astromega TD927 dubbeldekker touringcar. De bus heeft in totaal 89 slaapstoelen en is van alle luxe voorzien, zoals airconditioning, een dvd/cd/dvd/divx/mp3 installatie met 10 monitoren, toilet, meerdere enorme ijskasten, koffie-installatie en nog veel meer. Dit alles, de extra skibak voor bagage, de slaapcabine voor de 2e chauffeur en de geweldige rij-eigenschappen van deze touringcar maken hem uitermate geschikt voor de langere afstanden, weekendtrips of andere verre (vakantie) bestemmingen. De bus staat op het benedendek standaard op Comfort Class, op het bovendek staan de stoelen op Tourist Class.

Van Hool TD927 Astromega Dubbeldekker Touringcar

Capaciteit: 88 Zitplaatsen

Deze touringcar heeft in totaal 88 slaapstoelen met klaptafeltjes en is van alle luxe voorzien, zoals airconditioning met climate controle, een dvd/cd/dvd/divx/mp3 installatie met 4 monitoren, toilet, ijskast, koffie-installatie en nog veel meer. Dit alles, de extra skibak voor bagage, de slaapcabine voor de 2e chauffeur en de geweldige rij-eigenschappen van deze touringcar maken hem uitermate geschikt voor de langere afstanden, weekendstrips of andere verre (vakantie) bestemmingen. De bus staat op het benedendek standaard op Comfort Class, op het bovendek staan de stoelen op Tourist Class.

EOS 233 Verlengde Touringcar

Capaciteit: 62 Zitplaatsen

Deze parel van een wagen is een genot om in te rijden. Rotsvast ligt deze 62 persoons luxe touringcar op de weg om u comfortabel vanuit de slaapstoelen op uw bestemming te krijgen. Uiteraard is deze wagen van alle gemakken voorzien, zoals een airconditioning met climate control, 2 extra grote beeldschermen voor de DVD installatie, toilet, ijskast en nog veel meer. Met speels gemak rijdt deze touringcar u de bergen op, zelfs als zijn gigantische bagageruimte gevuld is met uw vakantiebenodigdheden.

Van Hool T915 Alicron Touringcar

Capaciteit: 50 Zitplaatsen

Deze touringcar heeft 50 zitplaatsen is van alle gemakken voorzien, zoals natuurlijk airconditioning, een DVD installatie met 2 beeldschermen, verstelbare slaapstoelen, een toilet, ijskast, slaapcabine, etc. Ervaar het rijgenot van deze moderne Van Hool touringcar met zijn comfortabele rij-eigenschappen zelf op uw weekendstrip, verre vakantiebestemmingen of dagtocht.

subwoofer woofer discobus

sillybus

muziekinstallatie muziek installatie discovervoer partybus feestbus festivalbus stadsbus touringcar reisbus uitgaanbus bussen reisebus interliner uitbus semi-touringcar geledewagen geledebus harmonicabus knikbus gelenkbus grootste bob van limburg