Partybus at Decibel Outdoor
 

Wat is de Uitgaansbus?

Uitgaansbus - Disco en partyvervoer biedt busreizen op basis van aanmeldingen aan naar allerhande uitgaansgelegenheden, zoals discotheken, festivals, evenementen en kermissen. Men kan zich hiervoor online via de agenda aanmelden voor een busreis naar keuze, of zelf een busreis aanvragen naar een publieke bestemming naar wens. Bij voldoende animo zal er dan een Uitgaansbus rijden, waarbij ieder dan in de bus betaalt voor de busreis. Bij sommige discotheken is de entree in de prijs inbegrepen.

De Uitgaansbus - Disco en partyvervoer is actief in Midden en Zuid-Oost Nederland. De Uitgaansbus werkt vanuit 2 uitvalsbases, namelijk in Venlo en Beneden-Leeuwen en bedient van daaruit de regio's rondom.

Bestemmingen

Onze 'standaard' uitgaansbestemmingen zijn diverse discotheken, evenementen en festivals. Dit loopt uiteen van discotheek Time Out (Gemert) tot het Oktoberfest, en van het Mega Piraten Festijn tot house festivals als Hardbass en Q-Base, diverse bekende uitgaanscentra zoals Stratumseind en Düsseldorf, en alles wat er tussenin zit.

Enkele namen waar wij zoal heenrijden zijn: Time Out, Metro, De Hoeve, E-Dry, De Lange Horst, Markelo, Defqon.1, In Qontrol, Dance Valley, Sensation, Q-Base, Qlimax, Extrema Outdoor, Decibel Outdoor, Wish, Emporium, Intents Festival, Hard Bass, XXLerator, Try Before You Die (TBYD), Mysteryland, Tomorrowland, Solar Festival, Bospop, Pinkpop, Zwarte Cross, Mega Piraten Festijn, We love the 90s, 90s Forever, de Toppers, Marco Borsato, Rowwen Hèze, One Direction, U2, Kermissen in Tilburg, Venray en Düsseldorf), het LVK, de 11e van de 11e in Köln en Maastricht en de Oktoberfesten in München, Arcen en Sittard. Alle evenementen, gebeurtenissen of stapavonden met een publiek karakter zijn voor ons mogelijke bestemmingen op basis van ons online aanmeldsysteem.

De Uitgaansbus - Disco en partyvervoer is onderdeel van de Aleto Touringcars/Uitgaansbus busonderneming. Andere onderdelen van onze groep zijn Uitgaansbus - The party is on the road! voor de verhuur van partybussen voor privé feesten en Aleto Touringcars en Froggy Tours voor de verhuur van luxe touringcars voor allerhande vervoer, zoals dagtochten, schoolreisjes, vakantiereizen, vliegveld transfers, sportvervoer, pendelbussen en uitgebreide vervoersprojecten.

Wagenpark

De Uitgaansbus heeft voor haar busritten een uitgebreid wagenpark aan eigen bussen. We proberen zoveel mogelijk om onze unieke partybussen in te zetten, maar als deze niet beschikbaar of niet praktisch zijn, rijden we met onze touringcars. Maar ook in de touringcars zullen wij zorg dragen voor goede muziek en een leuke sfeer zodat het feest altijd onderweg naar de bestemming al begint.opstapplaatsen venlo venray roermond boxmeer wekelijks discovervoer busvervoer routes schoolreis schoolreisjes schoolvervoer jongeren vrijgezellenfeest vrijgezellen busreis sportvervoer pendelbus goedkoop vastelaovend carnaval discobus partybus time out cheetah e-dry pm