Partybus at Decibel Outdoor
 

Veelgestelde vragen
De bus zit vol/ik sta op de wachtlijst, kan ik toch nog mee?

Wanneer een rit is volgeboekt en er dus geen beschikbare plaatsen meer zijn, kan je alsnog plaatsen reserveren maar dan op de wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat mensen afhaken of uiteindelijk minder mensen mee willen dan in eerste instantie opgegeven werd bij de boeking. Zodra er plaatsen vrij komen, dan wordt de wachtlijst geraadpleegd en de eersten op de wachtlijst komen dan in aanmerking om alsnog mee te gaan.

Als er heel veel mensen mee willen, worden waar mogelijk extra bussen ingezet waardoor extra plaatsen beschikbaar komen. In dat geval gaan ook de mensen op de wachtlijst natuurlijk als eerste weer mee.

Zit een bus vol en wil je toch mee? Meld je dan altijd alsnog gewoon aan! Zodoende zien wij dat er veel mensen nog mee willen en kunnen wij zo snel mogelijk aan de slag om extra bussen in te plannen voor de busreis.

Het kan voorkomen dat je op de dag van vertrek nog steeds op de wachtlijst staat. Het gebeurt regelmatig dat mensen niet (allemaal) op komen dagen en er zodoende plaatsen onbezet zijn in de bus. Als je een poging wil doen om alsnog mee te gaan, kan je alsnog naar de halte komen en je bij de chauffeur melden. Als er dan nog plaatsen vrij zijn, mag je tegen het normale tarief instappen. Mocht iedereen alsnog zijn komen opdagen, dan kan je echter helaas niet mee.